Соопштение за одложување на IV-тиот Македонски Геолошки Конгрес за Септември 2021 год.

Почитувани колеги,

 

Поради светската криза со пандемијата COVID 19, закажаниот IV Македонски Геолошки Конгрес за Октомври 2020 година, се одложува за Септември 2021 година.

На време ќе бидете информирани за точниот датум и место.

 

Со почит,

Претседател на МГД

Проф. Д-р Блажо Боев.

Сподели

Почитувани,
Успешно се пријавивте за е-билтен

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе бидете контактирани преку внесените податоци.