https://e-lib.ugd.edu.mk/resursi/kongresi/geologica_macedonica/geologica_macedonica_2021-5.pdf

">

Соопштение за објавување на Зборникот на трудови на Четвртиот Конгрес на геолозите на Република Северна Македонија

Зборникот на трудови на Четвртиот Конгрес на Геолозите на Република Северна Македонија е објавен и можите да го симните на следниов линк (pdf формат): https://e-lib.ugd.edu.mk/resursi/kongresi/geologica_macedonica/geologica_macedonica_2021-5.pdf

Сподели

Почитувани,
Успешно се пријавивте за е-билтен

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе бидете контактирани преку внесените податоци.