Покана за IV Македонски Геолошки Конгрес

Македонското Геолошко Друштво - Скопје 1952 како организатор на Четвртиот Македонски Геолошки Конгрес со особена чест и задоволство Ве информира дека подготовките за одржување на оваа знајачна манифестација во доменот на геологијата се во тек.

 

Сподели

Почитувани,
Успешно се пријавивте за е-билтен

Почитувани,
Успешно испративте порака. Ќе бидете контактирани преку внесените податоци.